Διακαναλική. Τι δεν θα ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι.


Αν το δει κάποιος με μια άλλη οπτική γωνία, σαν κίνηση προπαγάνδας, δεν είναι εντελώς άτοπη η επονομαζόμενη διακαναλική. Για 90 λεπτά, prime time, θες δεν θες πρέπει (αν δεν κλείσεις την τηλεόραση) να ακούς τον Γ.Π.. Και με συντονιστή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο… είναι 100% εγγυημένο το show. Αλλά ας περάσουμε στις υποθέσεις μας πάνω στο τι δεν θα ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι.

Υπόθεση νούμερο 1:Δεν θα ρωτήσουν, γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς σάλιο κατά την ρήση του Λοβέρδου, αγόρασαν τίτλους μια ιδιωτικής τράπεζας που χρωστά αρκετά στο ΙΚΑ (βλέπε δημοσίευμα Ελευθεροτυπίας σε αυτό το blog).

Υπόθεση νούμερο 2: Δεν θα ρωτήσουν, με πια ιδιότητα ο αδερφός του πρωθυπουργού -κατά τον κύριο Παμπούκη- “θα έκανε και “κωλοτούμπες” για να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα.” (πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_21/10/20 10_419492 )

Υπόθεση νούμερο 3: Δεν θα ρωτήσουν, τι είπε με τo νούμερο 2 της Goldman Sachs στις 16/2ου 2010(πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=132486) ούτε γιατί έβαλε στον ΟΔΔΗΧ ένα πρώην υπάλληλο της

Υπόθεση νούμερο 3 : Δεν θα τον ρωτήσουν την ετοιμολογία της λέξης “σφετερισμός” και ούτε γιατί δεν δίνει στην δημοσιότητα το αγγλικό κείμενο του «αναθεωρημένου μνημονίου» (αν υπάρχει).

Υπόθεση νούμερο 4: Δεν θα τον ρωτήσουν, πόσα πόθεν έσχες διευθυντών του ΕΣΥ έχει ο υπουργός Υγείας στο συρτάρι του ούτε πόσα χρήματα πήρε πίσω το ελληνικό κράτος από το 3% της επιστροφής από τις Φαρμακοβιομηχανίες.

Υπόθεση νούμερο 5: Δεν θα τον ρωτήσουν να μας πει δημόσια την γνώμη του για τους Τεγοπούλο, Αλαφούζο, Μπόμπολα,Ψυχάρη ή έστω τι πιστεύει για την συγχώνευση των πρακτορείων διανομής τύπου, την συγκέντρωση των ΜΜΕ και τέλος γιατί σε περίοδο κρίσης δεν χρεώνει 5 εκ. Ευρώ λόγου χάρη κάθε ετήσια άδεια ανά τηλεοπτικό σταθμό.

Κλείνοντας αυτό το σύντομο post ας μου επιτραπεί μια παρατήρηση. Μεταξύ άλλων, αυτό που θέλει (πιθανά) να παρουσιάσει στους ψηφοφόρους του Πασοκ (που πάνε αριστερά και δεξιά) ο Γ.Π είναι, ότι αυτός και μόνο αυτός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αλλά θα  διαφωνήσω.

Γ.Β

Y.Σ: Delfini delfinaki.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: