Η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής.


Η σύλληψη από την αστυνομία μελών της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει αρχικά κάθε δημοκρατικό αστό, σοσιαλιστή και κομουνιστή. Έτσι αν και ήταν έκδηλο ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε αποτέλεσε πρόβλημα για την μεγαλοαστική διεφθαρμένη φεουδαρχία (βλ. Ελληνική Δημοκρατία 2013) είναι πάραυτα κάτι θετικό. Και για τον αναγνώστη που απορεί γιατί η Χρυσή Αυγή δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για το “σύστημα”, θα του υπενθυμίσω πόσο εύκολο ήταν να βγει εκτός νόμου με τις κοινοτικές οδηγίες περί “εχθροπάθειας” που είχε πριν καιρό ψηφιστεί από το Ευρωπαϊκό συρφετό (και είχα γράψει σε αυτό το blog). Συνεπώς, αρχικά ήταν ΕΠΕΝ….μετά ΛΑΟΣ….μετά Χ.Αυγή….και τέλος αυτό το 4-5% θα επιστρέψει στο μεγάλο δεξιό κόμμα την Ν.Δ που θα βρει αρκετούς εκφραστές, λίγο πιο ευπρεπείς.

“Γιατί τώρα ?”.

Το τρίτο κόμμα, σύμφωνα με αρκετές ενδείξεις (και δημοσκοπήσεις), δεν θα ήταν εύκολο να συνεργαστεί με αυτή τη μορφή με την ΝΔ. Ακόμα και στην Ιταλία οι “κληρονόμοι” του Μουσολίνι άλλαξαν όνομα και έβαλαν νερό στις θέσεις τους (που πάντα φασιστικές ήταν) την δεκαετία του 90′ για να κυβερνήσουν με τον Μπερλουσκόνι. Άρα, η συνεργασία ήθελε έτσι και αλλιώς ένα πολιτικό “μακιγίαζ” για να σταθεί σε ένα δεύτερο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι στην βουλή/επιτροπές είχαν συνεργαστεί… στην παρούσα φάση, οι βόλτες με δάδες και τα τα happening χαζομάρας ήταν ένα κακό παράδειγμα στους υπόλοιπους λαούς της Pax Germanica. Δηλαδή η Χ. Αυγή δεν μπορεί να μπει στο αστικό πλαίσιο γιατί αρκετοί λαοί (με καλύτερη μνήμη από εμάς) μπορεί και να αφυπνιστούν όταν στην κοιτίδα στης Δημοκρατίας θα κυβερνούσε ο αγκυλωτός σταυρός. Άσε που το Εβραϊκό λόμπυ δεν ξεχνά…. όπως κάναμε εμείς στην Κύπρο.

Η Χ.Αυγή πιθανά θα έμπαινε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα με τον Κασιδιάρη κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιο. Αλλά και ακόμα να ελάμβανε 20% -μετά από το μπαράζ συσσιτίων “μόνο για Έλληνες !”- πιθανά η Αθήνα θα ήταν ουσιαστικά έρμαιο της Χ.Α. Και με τα σκουπίδια που έχουν ταχθεί εδώ και καιρό στον εθνικό μας εργολάβο…μπορεί και να “σκάλωνε η δουλειά”.

Σε ένα μεγαλύτερο τώρα πλαίσιο, η κατάσταση δεν είναι σταθεροποιημένη ακόμα. Αν και στην Ελλάδα η “ομαλοποίηση” έγινε και πλέον κανείς (ή έστω λιγότεροι από το 2010) δεν αγανακτά για την κατάφωρη καταπάτηση κάθε κοινωνικού κεκτημένου, χώρες με τεράστια πολιτικοοικονομική σημασία όπως η Ιταλία είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση (πολιτική αλλά και οικονομική). Στο παραπάνω προσθέστε το (α) φυσικό αέριο στην Κύπρο και τον πόλεμο που θα αρχίσει για αυτό (βλ. Συρία), (β) την κατάσταση στην Αίγυπτο που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των ΗΠΑ (βλ. Υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης), (γ) την επερχόμενη κατάρρευση και άλλων πόλεων στις ΗΠΑ (όπως έγινε με το Ντιτρόιτ) και θα είναι θεωρώ σαφές ότι το πλανητικό (αλλά και το περιφερειακό) status αλλάζει προς ανατολάς.

Στην αρχαία Ρώμη….

Κλείνοντας αυτές τις σκέψεις γυρνά στο μυαλό μου η ιδέα της δημιουργίας νέων ηρώων. Αν (πράγμα που απεύχομαι) δεν πετύχει το αστικό κράτος να διαλύσει κάθε πυρήνα της Χ.Α και τα μέλη της να πάνε είτε στα σπίτια τους είτε φυλακή, ο κύριος Μιχαλολιάκος και η συντροφιά του θα γίνουν οι διωγμένοι από το σύστημα ήρωες.

Στην αρχαία Ρώμη όταν κάποιος πήγαινε να δολοφονήσει τον Καίσαρα και αποτύχαινε, για να σωθεί η οικογένεια του, αυτοκτονούσε. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το κάνουν και οι όψιμοι αντιφασίστες.

Γ.Β

Υ.Σ: Τα άλλα ποινικά αδικήματα πότε θα τα πιάσει η Δικαιοσύνη ? Ή μήπως δεν υπάρχουν άλλοι που δρουν σαν νονοί της νύκτας…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: